lørdag den 26. februar 2011

Italian Meringue Butter Cream (IMBC)

Warren Brown's Italian Meringue Buttercream

5 æggehvider
300 g. sukker
0,7 dl. vand
500 g. blødt 
smør

- Hviderne piskes stive med 75 g sukker.
- Mens maskinen pisker blander man resten af sukkret med vandet i en lille gryde og koger lagen op til sukkeret er   
  helt smeltet, og det bobler godt. (121 grader, eller til det har boblet et par minutter)
- sukkerlagen tilsættes langsomt og i en tynd stråle, mens maskinen pisker med mediumfart.
- Herefter sættes maskinen til at piske for fuld knald til skålen igen er blevet kold ved berøring udenpå ved bunden... (ca 20-30 min!)
- Igen skrues maskinen ned på halv kraft og herefter tilsætter smøret i klumper lidt efter lidt
- nu sættes maskinen igen på fuld kraft og der piskes til blandingen bliver silkeblød og glat, og kan holde en top.. 
- nu kan man tilsætte enten smag eksempelvis vanille essens, eller smeltet mørk chokolade. 

Det kræver at man har en røremaskine! 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar